Keynote 'Vind je kracht, kies bewust'

Al vele eeuwen zoeken mensen naar een antwoord op de vraag: ‘Wat is geluk?’ Helaas tasten we nog vaak in het duister. Meer nog, het lijkt of we in de drukke samenleving met hoge verwachtingen de weg zijn kwijt geraakt, met een sterk stijgend aantal depressies en burnouts tot gevolg. Geluk lijkt verder weg dan ooit.

Hoe vind je dan wel geluk? In jezelf. Dat is de basis van het Kies Bewust-principe: alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn, zit al in je. Alleen is de weg ernaartoe vaak geblokkeerd. In deze keynote ontmaskert Isabelle Gonnissen daarom eerst enkele belangrijke misvattingen en valkuilen die een gelukkig leven in de weg staan.

Vervolgens reikt ze je de zeven bouwstenen van duurzaam geluk aan, die je stuk voor stuk zullen helpen om dichter bij jezelf en je authentieke waarden te komen.

Het doel? De voor jou juiste levenskeuzes maken, meer nog: in contact komen met jouw voedingsbodem – de kern van jouw geluk, dat plekje in jezelf waar alle antwoorden liggen. Het geluk wacht op je. Ben je er klaar voor?

Keypoints:

  • Toelichting van het Kies Bewust-principe: het geluk ligt in jou!
  • Ontmaskeren van misvattingen over geluk
  • In kaart brengen van valkuilen die je geluk mogelijk in de weg staan.
  • Aanreiken van bouwstenen om terug authentieker te kunnen leven en bijgevolg gelukkiger te zijn.

Praktisch:

De materie kan gegeven worden als een keynote en ook als workshop

Indien u graag een bepaald aspect rond positiviteit in de kijker zet, kunnen we dit zeker samen bekijken.