Banner Kies Bewust
Boek Kies Bewust

Al vele eeuwen zoeken mensen naar een antwoord op de vraag: ‘Wat is geluk?’ Helaas tasten we nog vaak in het duister. Meer nog, het lijkt of we in de drukke samenleving met hoge verwachtingen de weg zijn kwijt geraakt, met een sterk stijgend aantal depressies en burnouts tot gevolg. Geluk lijkt verder weg dan ooit.

Hoe vind je dan wel geluk? In jezelf. Dat is de basis van het Kies Bewust-principe: alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn, zit al in je. Alleen is de weg ernaartoe vaak geblokkeerd. In dit boek ontmaskert Isabelle Gonnissen daarom eerst enkele belangrijke misvattingen en valkuilen die een gelukkig leven in de weg staan.

Vervolgens reikt ze je de zeven bouwstenen van duurzaam geluk aan, die je stuk voor stuk zullen helpen om dichter bij jezelf en je authentieke waarden te komen.

Het doel? De voor jou juiste levenskeuzes maken, meer nog: in contact komen met jouw voedingsbodem – de kern van jouw geluk, dat plekje in jezelf waar alle antwoorden liggen. Het geluk wacht op je.

Klik hier om het boek te bestellen

Referentie kies bewust
Referentie kies bewust
Referentie kies bewust
Referentie kies bewust