Logo Kies Positief
Het team achter Kies positief.
v.l.n.r : Olivier Schalbroeck - Sofie Lenaerts - Diederik Joukes – Sigrid Voorspoels - Isabelle Gonnissen - Gilles DelvaulxGilles Delvaulx

Gilles Delvaulx

Gilles Delvaulx is acteur, improvisator, presentator, trainer en coach.
Als acteur is hij gespecialiseerd in kindertheater, improvisatie en businesstheater.
Zijn domeinen van expertise zijn communicatie, verbindende communicatie, empathie, omgaan met klachten en verbale agressie, vergaderingstechnieken, spreken voor een groep en klantgerichtheid.
Hij presenteert deze thema’s en ook evenementen zoals gala’s, uitreikingsprijzen en seminaries.
Gilles is tweetalig Frans-Nederlands, vader van 2 charmante meisjes en woont in Grimbergen.


Isabelle Gonnissen

Isabelle Gonnissen

Isabelle Gonnissen is global marketing manager bij Solvay. Ze is één van de bezielsters achter de succesvolle campagne '30 dagen zonder klagen', die in 2018 meer dan 30.000 Vlamingen inspireerde, en auteur van het boek 'Kies Positief', die de lezer aanzet om positiever in het leven te staan.


Diederik Joukes

Diederik Joukes

Gezonder en gelukkiger door het leven gaan, dat willen we toch allemaal? Laat dat net Diederiks missie zijn. Na 25 jaar bij farma multinationals ontwikkelde Diederik recent de Embrace Yourself programma’s op maat van bedrijven. Met eenvoudige ingrepen tracht je daarmee gezonde gewoontes te smeden. Als partner van Springbok Coaching stippelt hij wel zijn strategieën uit voor bedrijven. Daarnaast houdt hij van sporten, dansen, muziek en strips.


Sofie Lenaerts

Sofie Lenaerts

Als gepassioneerd bergbeklimster beklom sofie oa. de Mt Everest en ze is momenteel op weg om als eerste Belgisch vrouw de '7Summits' te veroveren. In het dagelijkse leven werkt ze als 'zwaantje' bij de Federale Wegpolitie. Sofie was vorig jaar al ambassadeur van '30 dagen zonder klagen'. Ook deze keer zet ze terug haar schouders onder dit fantastisch project omdat het mensen motiveert nieuwe uitdagingen aan te gaan!


Olivier Schalbroeck

Olivier Schalbroeck

Olivier Schalbroeck begon ooit zijn carrière in een salesfunctie na een opleiding elektromechanica.
Maar alles is mogelijk... en hij gaf zijn leven een zwier.
Hij volgde een opleiding tot gecertificeerd coach, ging improviseren en beklom het podium als presentator en keynote speaker.
Zijn ervaring in het improvisatietheater heeft hem geleerd dat 'Ja, en...' je veel verder brengt dan 'Ja, maar...'.
Nu, 15 jaar later, heeft hij zijn eigen bedrijf Feekit bvba, is hij een vaste waarde bij Cutesolutions als habit expert coach, presenteert hij voor tal van bedrijven en is hij een veel gevraagd keynote speaker.


Sigrid Voorspoels

Sigrid Voorspoels

'Samen bewuster groeien om zo een betere wereld te schenken aan de toekomst. Dat is mijn missie en passie'!
Mijn dromen zijn alvast groter dan mijn angsten. Daardoor is mijn zoektocht naar MEER universeel geluk actief gestart toen mijn collega/vriendin 18 jaar geleden zelfmoord pleegde.

Ik draag mijn deelname dan ook op aan Céline. Namasté